Vlindergroet Home Vlinders loslaten Gelegenheden Prijslijst Beschrijving Links Contact

Gelegenheden

Het loslaten van vlinders is een bijzonder moment op een speciale dag.

Het aantal gelegenheden voor het loslaten van vlinders is talrijk. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@vlindergroet.nl. Vlinders kunnen alleen worden losgelaten tussen april en oktober, als de buitentemperatuur het toelaat.

Vlinders loslaten tijdens een bruiloft

Op je bruiloft vlinders loslaten, maakt deze dag extra bijzonder. Niet alleen het bruidspaar kan vlinders loslaten, ook de bruilofstgasten kunnen vlinders loslaten.  Reserveer tijdig de vlinders voor uw bruiloft (minimaal 1 maand van te voren), om teleurstellingen te voorkomen.

Vlinders loslaten tijdens een uitvaart

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Een bijzondere moment tijdens het afscheid kan door het loslaten van vlinders. Mocht u tijdens een uitvaart vlinders willen loslaten, neem dan (zo spoedig mogelijk) contact op via info@vlindergroet.nl of telefonisch.

Vlinders loslaten tijdens speciale gelegenheden

Vlinders kunnen bij veel speciale gebeurtenissen worden losgelaten. Bij talrijke gebeurtenissen kunnen vlinders worden losgelaten, denk bijvoorbeeld eens aan een doopplechtigheid, communie, behalen van een diploma, jubileum of openingen van winkels of bedrijven.
Bruiloften Uitvaarten Speciale gelegenheden
vlindergroet 2014
Gelegenheden